Coronastress

  • Stress van de maatregelen?

    Wij helpen je ontspannen!

Coronastress behandelen

Corona heeft ook in Friesland grote impact op de mensen. Kinderen, studenten, ouders én senioren: vrijwel iedereen ervaart stress en spanningen door corona. Door corona is het dagelijkse leven in veel situaties veranderd in Friesland. De corona-maatregelen geven u een gevoel van onvrijheid en onzekerheid. Angst. Somber gestemd. En veel vragen. Hoe ziet de nabije toekomst er voor mij uit?

Corona voelt als negatieve deken

Deze gevoelens van onvrijheid en onzekerheid kunnen knagen aan uw mentale gezondheid. U wordt somberder, ervaart meer stress en wellicht gaat u hierdoor ook wel minder gezond eten. Naar de winkel gaan is ook niet echt meer een leuk uitje. Veel sociale activiteiten zijn gestopt. Corona zorgt er momenteel voor dat er als het ware een deken ligt over uw leven. Het is er altijd. Dit zorgt voor veel negatieve gedachten die stress veroorzaken.

Enkele cijfers over corona stress in Friesland:

Maar liefst 20% van de studenten in Friesland ervaart meer stress door corona. Van de thuiswerkende mensen ervaart 34% fysieke klachten en 28% heeft mentale klachten. Schrikbarende uitkomsten van onderzoeken in Friesland. Corona zorgt voor veel stress. De verwachting van diverse instanties is dat ook na de coronapandemie het aantal mensen dat stress ervaart en hulp gaat zoeken groot zal zijn.

Een leven zonder coronastress? Het kan!

Ervaart u op dit moment stress en spanningen door corona? En zoekt u nu deskundig advies om uw leven weer snel een stuk plezieriger te maken? Meer energie. Een beter humeur. Bestand zijn tegen stress. Daar gaan wij voor! Dit alles op basis van waardevolle consults en 100% natuurlijke supplementen. Een leven zonder coronastress? Het kan! Neem gerust via het onderstaande formulier contact met mij op. Ik help u graag.

Neem contact op!