Supplement

  • 100% natuurlijke supplementen

    voor krachtig herstel!

Gaba support

GABA support is een zeer ontspannend werkend product. De belangrijkste werkzame stof om die milde rustgevende werking te veroorzaken is baicaline, een flavonoïde, die dezelfde werking lijkt te hebben als benzodiazepine in de hersenen. L-theanine (groene thee extract) versterkt de werking van baicaline.

Ontspanning centrale zenuwstelsel en verbetert slaap

De ontspannende, kalmerende en herstellende eigenschappen op emotioneel gebied hebben een positief effect op slaapproblemen en kan een goede vervanging zijn voor de heden ten dage overmatig gebruikte slaapmiddelen en benzodiazepines. Ze hebben angst remmende eigenschappen, maar hebben geen sedatief (bewustzijn verlagend) effect.

Het kan alleen worden gebruikt, waarmee het de activiteit van GABA of Pharma GABA benadert; het kan echter ook door mensen die al langere tijd lijden aan slaapproblemen gebruikt worden in combinatie met Kaempferol. Lees meer over Gaba support.

Rhodiola Crenulata 8% Salidroside

Uniek extract! Rhodiola Crenulata.
De meesten kennen de rozenwortel in de vorm van Rhodiola Rosea. Rhodiola Crenulata is directe familie van deze plant maar heeft een superieure werking.

Deze superieure werking uit zich vooral in meer energie, verbetert de gemoedstoestand en het geeft een betere weerstand tegen stress.

Wat is Salidroside?

Alternatief bekend als rhodioloside, wordt salidroside beschouwd het meest krachtige component in Rhodiola rosea. Sommige onderzoeken suggereren zelfs dat salidroside actiever kan zijn dan rosavin. Salidroside is een glucoside vorm van tyrosol (antioxidant) en is te vinden in Rhodiola crenulata, een soort verwant aan Rhodiola rosea die specifiek in China voorkomt.

Kaempferol complex

Bied ondersteuning bij ADHD en slaapproblemen en is een synergetisch en breed werkende formule. Een zeer krachtig anti-oxidant.

Rustgevend

Kaempferol is betrokken bij de regulering van verschillende lichaamseigen stoffen die het zenuwstelsel tot rust brengen.

Vermindering depressieve klachten en verbetering van aandacht en motivatie

Kaempferol remt een bepaald enzym. Hierdoor wordt de afbraak van serotonine, noradrenaline en dopamine geremd en neemt de beschikbaarheid van deze neurotransmitters toe. Het effect is een vermindering van de depressieve klachten en een verbetering van de aandacht en motivatie.

Verbetert slaap

GABA reguleert het inslapen. De diepe slaap en de REM-fase worden gereguleerd door BDNF.

Anandamide

Eén van de  belangrijke functies van Kaempferol is het verhogen van anandamide, het bliss-stofje dat ook vrijkomt bij de ‘runners high’. Onderzoek laat zien dat de landen waar de mensen het gelukkigst zijn niet de rijkste landen zijn, maar de landen waar de mensen de hoogste anandamidewaarden hebben.

Ashwagandha met Bacopa monnieri complex

Ontspanning, spijsvertering, burn-out klachten, concentratie problemen, angsten.

Bacopa Monnieri is een klein, kruipend kruid dat in de traditionele Ayurvedische geneeskunde vaak als medicinale plant wordt gebruikt.

De plant heeft cognitief versterkende effecten, waardoor het geheugen, het leervermogen en de mentale helderheid worden verbeterd.Het heeft ook neuro protectieve en angst remmende eigenschappen, waardoor het een populair supplement is voor mensen die de gezondheid van hun hersenen willen ondersteunen.

Ashwagandha daarentegen is een struik die ook veel wordt gebruikt in de traditionele Ayurvedische geneeskunde.

Ashwagandha heeft adaptogene eigenschappen, wat betekent dat het het lichaam helpt om te gaan met stress en het algehele welzijn bevordert. Het heeft ook kalmerende en angst remmende effecten, evenals ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen, waardoor het een populair supplement is ter ondersteuning van stressvermindering en de algehele gezondheid.

Eigen receptuur, pure kwaliteit

Initiatiefnemer van Natuurlijke Lifestyle Friesland – Gaatze Bosma – is gediplomeerd Fytotherapeut. Met mijn unieke kennis van natuurlijke producten en energie krijgt u gegarandeerd de beste natuurlijke supplementen. Uiteraard worden alle natuurlijke supplementen per klacht uniek samengesteld, maatwerk dus. Zo krijgt u exact wat benodigd is voor natuurlijk herstel van uw lichaam en geest. Deze extracten zijn gestandaardiseerd en ISO gecertificeerd en FDA goedgekeurd, halal en kosher. Uiteraard krijgt u van mij persoonlijk een toelichting van de werking van de natuurlijke supplementen.

PS. U ontvangt – naast de natuurlijke supplementen die ik voorschrijf – tevens per klacht een op maat uitgewerkt leefstijl- en voedingsadvies.

Wilt u meer weten of bent u geïnteresseerd?
Neem contact op.

Schrijf je in op onze Natuurlijke Life Style nieuwsbrief