Advies gezond leven Friesland

Waarom de gezondheidsscan?

Veel mensen willen diep in hun hart wel een gezonder én energieker leven.
Ze voelen zich vaak moe en lusteloos en hebben maar weinig echt plezier in hun leven. Hoe voelt u zich op dit moment? Kunt u ook wel wat meer levensenergie en levensplezier gebruiken in 2024 en daarna? Maar is het voor u lastig om bestaande patronen te doorbreken?

Wij kunnen dit voor u online op afstand analyseren.

De eerste stap naar een bewust en energiek leven.

Deskundig advies van een gediplomeerd therapeut.

Persoonlijke begeleiding op basis van natuurlijk herstel.

U ontvangt maatwerk en deskundig gratis advies!

We leven momenteel in een hectische periode. Continu ‘aan staan’ vergt veel van u als mens. Hoe groter de uiteindelijke draaglast wordt, hoe groter de fysieke en mentale uitputting. Tel daarbij op dat we door ons drukke leventje vaak minder goed letten op onze lifestyle. Grote kans dat u bijvoorbeeld te weinig aandacht besteedt aan: gezond eten, goede nachtrust en voldoende bewegen. U merkt dit direct door een minder energiek lichaam. Wellicht voelt u zich nu gestrest, depressief of loopt u tegen een burn-out aan. Heel vervelend. Hoog tijd dus om hier de gratis gezondheidsscan in te vullen!

Na het invullen van de gezondheidsscan ontvangt u een:

  • Supplementenadvies

Voor een uitgebreid aanvullend advies krijgt een een leefstijladvies , voedingsadvies en een aanvullend advies.

Het tarief van dit aanvullend advies is afhankelijk van uw situatie, medicijngebruik, aard van uw probleem c.q. klacht(en) en varieert tussen € 60,- Excl 21% Btw. Deze kosten worden niet door uw zorgverzekeraar vergoed.

PS. Alle adviezen worden 100% op maat voor u gemaakt, dus specifiek voor uw lichaam en geest.

Begin hier met uw gezondheidsscan!

Vul het onderstaande formulier in met naam en e-mailadres.
Vervolgens ontvangt u van ons een e-mail met
daarin de vragenlijst en verdere instructies.

Je leert er zelf ook zoveel van!

“De gezondheidsscan kwam voor mij precies op het juiste moment. Ik voelde me al een langere periode slap en lusteloos. De vragenlijst gaven mij én de therapeut van Natuurlijke Lifestyle Friesland snel inzicht in mijn huidige levenswijze en gezondheid. Met het maatwerk advies en de aansluitende persoonlijke begeleiding voelde ik me al snel een stuk energieker. Ik raad iedereen dan ook aan om deze gezondheidsscan in te vullen. Je leert er zelf ook zoveel van!”

Erkende diploma’s

Natuurlijke Lifestyle Friesland is aangesloten bij: