Advies gezond leven Friesland

Veel mensen willen diep in hun hart wel een gezonder én energieker leven. Ze voelen zich vaak moe en lusteloos en hebben maar weinig echt plezier in hun leven. Hoe voelt u zich op dit moment? Kunt u ook wel wat meer levensenergie en levensplezier gebruiken? Maar is het voor u lastig om bestaande patronen te doorbreken?

De eerste stap naar een bewust en energiek leven.

Gratis advies van een gediplomeerd therapeut.

Persoonlijke begeleiding op basis van natuurlijk herstel.

U ontvangt gratis maatwerk advies (t.w.v. € 50,-)!

We leven momenteel in een hectische periode. Continu ‘aan staan’ vergt veel van u als mens. Hoe groter de uiteindelijke draaglast wordt, hoe groter de fysieke en mentale uitputting. Tel daarbij op dat we door ons drukke leventje vaak minder goed letten op onze lifestyle. Grote kans dat u bijvoorbeeld te weinig aandacht besteedt aan: gezond eten, goede nachtrust en voldoende bewegen. U merkt dit direct door een minder energiek lichaam. Wellicht voelt u zich nu gestrest, depressief of loopt u tegen een burn-out aan. Heel vervelend. Hoog tijd dus om hier de gratis gezondheidsscan in te vullen!

Na het invullen van de gezondheidsscan ontvangt u:

  • Leefstijladvies
  • Voedingsadvies
  • Supplementenadvies

PS. Alle adviezen worden 100% op maat voor u gemaakt, dus specifiek voor uw lichaam en geest.

Begin hier met uw gratis gezondheidsscan!

Vul het onderstaande formulier volledig in. Vervolgens ontvangt u van ons een
e-mail met daarin de vragenlijst en verdere instructies.

Je leert er zelf ook zoveel van!

“De gezondheidsscan kwam voor mij precies op het juiste moment. Ik voelde me al een langere periode slap en lusteloos. De vragenlijst gaven mij én de therapeut van Natuurlijke Lifestyle Friesland snel inzicht in mijn huidige levenswijze en gezondheid. Met het maatwerk advies en de aansluitende persoonlijke begeleiding voelde ik me al snel een stuk energieker. Ik raad iedereen dan ook aan om deze gezondheidsscan in te vullen. Je leert er zelf ook zoveel van!”

Erkende diploma’s

Natuurlijke Lifestyle Friesland is aangesloten bij: