Stress verminderen

  • Te druk? Te gespannen? Stress...

    Neem contact met ons op.

Stress behandelen

Stress, wie heeft er niet mee te maken in deze jachtige wereld. Één op de zes Nederlanders heeft alleen al last van stress op het werk. Ook voor Friesland gelden deze cijfers. Continu ‘aan staan’ vergt veel van de mens. Hoe groter de uiteindelijke draaglast wordt, hoe groter de uitputting. Op een gegeven moment gaan zelfs de kleine dagelijkse activiteiten moeilijker en moeizamer. U gaat emotioneler reageren en uw gedachten dwalen steeds vaker af. Herkent u iets?

Symptomen van stress

Stress kan de volgende symptomen veroorzaken:

  • hoofdpijn, spierpijn, rugpijn
  • aanhoudende moeheid
  • jachtige gevoelens
  • prikkelbaar, geïrriteerd zijn
  • lusteloos en futloos voelen
  • concentratieverlies

Te veel stress kan ook verantwoordelijk zijn voor nervositeit, overspannenheid, depressie, burn-out en slecht slapen.

Teveel stress kan tot schadelijke gevolgen leiden

Vooropgesteld: stress is niet per definitie ongezond. Iedereen heeft soms te maken met een stressvolle periode. Als u daarna weer terugveert en kan ontspannen is er voor u niets ernstigs aan de hand. Stress wordt problematisch als u overbelast raakt. In het geval van problematische stress kunnen de psychische en fysieke gevolgen schadelijk zijn. Natuurlijke Lifestyle Friesland begrijpt dan ook heel goed dat u zich graag weer volledig ontspannen wilt voelen. Zonder stress elke dag de dingen te kunnen doen die u wilt doen en daarvan maximaal te genieten. Maar hoe doe u dat?

Al na enkele consults ervaart u minder stress

Bij Natuurlijke Lifestyle Friesland kunt in alle vertrouwen vertellen over wat bij u zoveel stress veroorzaakt. Wij luisteren in vertrouwen wat stress momenteel met u doet. Wij gaan u helpen om opnieuw te leren ontspannen. We gaan samen met u op zoek naar praktische oplossingen om op een ontspannende manier om te gaan met stressvolle situaties. Na enkele consults zult u zeker al een verbetering merken in uw stressklachten en kunt u spannende situaties beter aan. Ook onze natuurlijke supplementen gaan u helpen bij een krachtig herstel van uw lichaam een geest.

Onbezorgd leven zonder stress? Het kan!

Ervaart u op dit moment dat u gestrest bent? En zoekt u nu deskundig advies én begeleiding om uw leven weer snel een stuk relaxter te maken? Meer energie. Een beter humeur. Beter slapen en vooral: continu ontspanning. Daar gaan wij voor! Dit alles op basis van waardevolle consults en 100% natuurlijke supplementen. Onbezorgd lekker leven zonder stress? Het kan! Neem gerust via het onderstaande formulier contact met mij op. Ik help u graag.

Neem contact op!