Psilocybine met Cacao ceremonies

 

 

Psilocybine met Cacao ceremonies.

Sinds een paar jaar werk ik samen met mijn goede vriend Koen Zijlstra bij het organiseren van Psilocybine met Cacao ceremonies.

Wij helpen hier mensen met het loslaten van bijv. trauma en het contact maken met het onderbewustzijn. Onze ceremonies worden omschreven als intens en helend.

Hoe ziet onze werkwijze eruit?

Als allereerste krijgen de deelnemers (maximaal 6) een uitgebreide screening door middel van een Neurotransmitter bepaling en een Epigenetica checklist. Op basis van deze uitslagen volgt er een kennismakingsgesprek via telefoon. Hier kunnen de deelnemers vragen stellen en krijgen ze uitleg over de plant medicijnen.

Als er tekorten zijn dan vullen we deze als allereerst aan. De deelnemers worden dan ook ruim van te voren gescreend zodat ze voldoende tijd is om neurotransmitters weer op pijl te krijgen.

 

Veiligheid staat voorop!

Mochten de tekorten te ernstig zijn dan wordt er met deze persoon een later moment uitgezocht om deel te nemen aan een ceremonie of in geval dat het ons niet geschikt lijkt voor deze persoon, kan er geadviseerd  worden om het niet te gaan doen. Denk hierbij ook aan genetische voor aanleg voor psychoses.

 

Dieet en leesftijladvies

De deelnemers krijgen 2 weken voor de ceremonie een dieet en een leefstijladvies. Dit is het eerste offer wat je maakt richting jouw persoonlijke proces.

 

Hoe ziet de opbouw van de ceremonie er dan uit?

We beginnen met een kennismakingsronde waarin hij of zij haar intentie/ doel kan uitspreken.

Daarna krijgen de deelnemers eerst een speciale samenstelling van supplementen om zo ontspannen mogelijk de voorbereiding in te gaan.

Stap 1. Ademhalingsoefeningen op basis van Hartcoherentie.

Stap 2. Yin Yoga oefeningen.

Stap 3. Alpha niveau meditatie.

Stap 4. De deelnemers krijgen een speciale cacao drank met extra toevoegingen om de Cacao een veel diepere werking te geven dan die normaal geschonken wordt bij een Cacao ceremonie.

Hierna gaan we de nobel silence in en deze wordt ingeleid door een diepe sessie met de Gong. Tijdens dit moment word het medicijn uitgedeeld.

Tijdens de ceremonie zal er muziek gedraaid worden en zal er met klankschalen en diverse andere  instrumenten gewerkt worden. Muziek wordt afgewisseld met stiltes. De setting is zeer sfeervol aangekleed en wordt belicht met kaarsen en zachte verlichting.

 

Kosten inclusief  intake, screening, overnachting, diner en ontbijt : 275,- per persoon

 

U kunt hier vrijblijvend contact opnemen: Contact